Dol op Spaans eten, tapas en heerlijke wijn?

Kom eten bij het gezelligste Spaanse Restaurant van Den Haag: Restaurant La Rana.

Restaurant La Rana heeft speciaal voor u in de maand april een lekkere aanbieding: Een heerlijke Paella Mixta + Ensalada Mixta voor slechts €17,50 p.p.

Aarzel niet en reserveer snel uw plek bij La Rana, dé expert in de Spaanse keuken.

* Deze actie is geldig van Maandag t/m Donderdag

Het kleine stukje Spanje in Den Haag

Het restaurant in het hartje van Den Haag waar jij je snel genoeg thuis zult voelen.

Neem een duik in de heerlijke Spaanse keuken met een prachtig uitzicht over het Huygens park in Den Haag.
Restaurant La Rana was het eerste Spaanse restaurant in Den Haag, door ons 25 jarig bestaan zijn wij nog altijd dé experts in de Spaanse keuken (zowel vis en vlees gerechten) en een echte Spaanse sfeer krijg je er gewoon bij!

Spaans eten met een groep?

Zin in heerlijke gamba’s, maar de gehele familie wilt mee? Dat is geen probleem bij La Rana, bij ons heb je de mogelijkheid om het restaurant gedeeltelijk af te huren. Wilt iedereen wat anders bestellen? Een buffet bij ons is daarom ook dé oplossing! Heeft u binnenkort een feestje, een borrel of een receptie? Huur dan snel jouw plek bij La Rana.

Terrasje in Madrid

Zie jij het al voor je? Het gevoel die jij krijgt als jij op ons terras zit, lekkere tapas in je hand, wijntje erbij en dan om je heen kijkt. Je voelt je één met Spanje, het voelt alsof je op een terrasje zit in het hartje van Madrid bij de havens en niet in het hartje van Den Haag. De geur van overheerlijke vers gemaakte gamba’s in je neus, heerlijk gekruide lamskoteletjes en een echte Esalasa Mixta.

Begin jij al te watertanden bij het lezen? Voel jij het Spaanse sfeertje al in je aderen? Ruik jij al de overheerlijke Gamba’s?

Restaurant La Rana heeft speciaal voor jou in de maand maart een geweldige aanbieding! Deze hoofdgerechten kan jij al krijgen voor €16,-.

  • Gambas a la Plancha (Grote gegrilde garnalen)
  • Chuletas de Cordero (Lamskoteletjes)

Daarnaast krijgt je de Patatas Fritas (Patat friet) of Ensalada Mixta (Gemengde salade) erbij.

Reserveer snel bij La Rana, dé expert in de Spaanse keuken!

Comments are closed.