Over ons

Restaurant La Rana (De Kikker)

Over ons

Restaurant La rana (de Kikker)

De Kikker La Rana heeft in de loop der jaren de status van Haags instituut verworven. Het restaurant dat uitkijkt over het Huygenspark was het eerste Spaanse eethuis in Den Haag en heeft sindsdien een grote, vaste klantenkring verworven.
Reserveren is dus geboden. Het geheim van het succes is de opmerkelijke ambiance. Als je binnenkomt passeer je eerst de bar, waar volgens de verhalen de penoze nog wel eens wil aanleggen.

Genieten op z'n Spaans

Heerlijk op ons zonnige terras

Daarnaast ligt het restaurantgedeelte waar ik een keer naast Bolkestein zat te eten. Twee werelden in een teug. Bovenal regeert bij La Rana (Spaans voor kikker) de eenvoud. Verwacht dus geen haute cuisine. De Kikker is een eetcafé waar je ook naar een voetbalwedstrijd op de tv kunt kijken. Op de rekening staat zelfs niet meer dan Bar Bodega.

Traditioneel Spaans

Restaurant Den Haag

La Rana (De Kikker) was het eerste spaanse eethuis in Den Haag en is al sinds 1986 gevestigd aan de stationsweg. Met uitzicht op het Huygenspark in Den Haag, biedt ons sfeervol ingerichte restaurant een uitstekende gelegenheid om te genieten van de originele spaanse keuken. Inmiddels is het restaurant uitgegroeid tot dè plek bij uitstek voor tapas aan de bar, lunch, een heerlijk diner of een gezellig spaans drankje zomers lekker op het terras

0

Tafels

0

Gerechten

0

Tapas

0

Recensies

Reserveren

Reserveer een tafel via 070 - 38 84 040